Classic forårsruller til pande med stegte kål-nudler og mango-kokoschutney
2 pers.
15-20 min.
Beskrivelse
Forkæl dig selv, og en du holder af med denne appetitvækkende og velsmagende opskrift på Classic forårsruller med stegte kålnudler og hjemmelavet mangochutney med kokos. Nudlerne laves af fintsnittet kål, og du kan bruge både hvidkål, spidskål eller rødkål, som alle går godt med vores Classic forårsrulle. Til mango-chutneyen får du også ristede kokosflager, der giver en god dybde til den friske chutney. Servér retten til aftensmad eller som en lækker frokost. Velbekomme!
Ingredienser
4 stk. Classic forårsruller til pande
400 g kål, f.eks. hvidkål, spidskål eller rødkål
1 løg
100 g mangochutney
50 g kokosflager (kokosmel kan også fint bruges)
½ dl. madolie
Lidt krydderurter f.eks. purløg eller koriander
400 g kål, f.eks. hvidkål, spidskål eller rødkål
1 løg
100 g mangochutney
50 g kokosflager (kokosmel kan også fint bruges)
½ dl. madolie
Lidt krydderurter f.eks. purløg eller koriander
Fremgangsmåde
Classic forårsruller tilberedes efter anvisning på posen. Kålen snittes i meget fine strimler – her kan du med fordel benytte et mandolinjern. Herefter pilles og snittes løget meget fint. Varm en wok eller en pande med olien og steg kålen i ca. 1-2 min, tilsæt de fintsnittet løg undervejs, således at kålen og løgene bibeholder lidt sprødhed. Rist kokosflagerne på en tør pande og afkøl. Når kokosflagerne er afkølet blandes de med mangochutneyen.
Anret de sprøde forårsruller og kålnudlerne i en tallerken eller en skål. Afslutningsvis toppes retten med mango-kokoschutneyen, lidt krydderurter og lidt ekstra kokosflager.
TIPS! Tilsæt eventuelt lidt nødder til kålnudlerne hvis man ønsker lidt mere bid i salaten.
Anret de sprøde forårsruller og kålnudlerne i en tallerken eller en skål. Afslutningsvis toppes retten med mango-kokoschutneyen, lidt krydderurter og lidt ekstra kokosflager.
TIPS! Tilsæt eventuelt lidt nødder til kålnudlerne hvis man ønsker lidt mere bid i salaten.