Classic ovn med ægte chow-chow ris
10 pers.
25-30 min.
Beskrivelse
Hvem elsker ikke en sprød varm forårsrulle? I denne opskrift får du vores Classic ovnrulle med ægte chow-chow ris. I opskriften har vi brugt mangochutney, ristet kokos, finthakket æbler, fintsnittet forårsløg, men du kan sagtens supplere eller udskifte tilbehøret alt efter hvilket tilbehør du ønsker at servere.
Du kan enten servere retten portionsanrettet i bæredygtige paptallerkner eller anrettet på serveringsfade på kantinens frokostbuffet.
Servér retten på kantinens frokostbuffet eller som portionsanrettet.
Velbekomme!
Du kan enten servere retten portionsanrettet i bæredygtige paptallerkner eller anrettet på serveringsfade på kantinens frokostbuffet.
Servér retten på kantinens frokostbuffet eller som portionsanrettet.
Velbekomme!
Ingredienser
20 stk. Classic ovn
10 dl. løse ris – gerne jasminris
6-7 spsk. gul karry
5 løg – finthakket
250 g champignons – finthakket
4 dl. kokosmælk
3-4 spsk. soyasauce
Tilbehør:
1 stor skål mangochutney
1 stor skål ristet kokos
1 stor skål finthakket æbler
1 stor skål fintsnittet forårsløg
Lidt madolie til stegning
10 dl. løse ris – gerne jasminris
6-7 spsk. gul karry
5 løg – finthakket
250 g champignons – finthakket
4 dl. kokosmælk
3-4 spsk. soyasauce
Tilbehør:
1 stor skål mangochutney
1 stor skål ristet kokos
1 stor skål finthakket æbler
1 stor skål fintsnittet forårsløg
Lidt madolie til stegning
Fremgangsmåde
Classic ovn tilberedes efter anvisning på pakken. Svits løg og champignons i en gryde med lidt olie uden at tage farve.
Tilsæt karry og efterfølgende risene. Tilsæt herefter 3 dl. vand, 1 dl. kokosmælk samt 1 spsk. soyasauce og lad risene koge i ca. 10 min.
Lad dem efterfølgende trække i yderligere 10 min. med låg. I mellemtiden anrettes 4 skåle med tilbehøret.
Retten serveres varm og frisklavet med tilbehøret.
Tilsæt karry og efterfølgende risene. Tilsæt herefter 3 dl. vand, 1 dl. kokosmælk samt 1 spsk. soyasauce og lad risene koge i ca. 10 min.
Lad dem efterfølgende trække i yderligere 10 min. med låg. I mellemtiden anrettes 4 skåle med tilbehøret.
Retten serveres varm og frisklavet med tilbehøret.