Forårsrulle bowl med radisesalat, smilende æg og soja-wasabi dip
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne appetitvækkende og velsmagende opskrift på en bowl med forårsruller, frisk radisesalat, smilende æg og en spicy soja-wasabi-dip. De smilede æg gør retten cremet, mens den soja-wasabi-dippen både er stærk, syrlig og krydret – så alle smagsindtryk er til stede i retten. Servér retten som et nærende aftensmåltid eller som en lækker frokost. God appetit!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls med oksekød
1 bundt radiser
1 hjertesalat (Iceberg salat kan også fint bruges)
2 hele æg
1 spsk. sorte sesamfrø
Eventuelt lidt frisk koriander

Soja-wasabi dip:
3 spsk. sojasauce
1 spsk. eddike
1 spsk. friskt revet ingefær
1 tsk. wasabi

Fremgangsmåde

Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på posen. Kog herefter æggene i 6-7 min. til de er smilende.
Salaten og radiserne snittes, hvorefter de blandes i en stor skål. Vend nu 1/3 af soja-wasabi dippen i salaten og bland det hele godt sammen.

Soya-wasabi dip:
Pisk sojasauce, eddike, friskt revet ingefær og wasabi grundigt sammen.

Anret salaten, de smilende æg og Spring Rolls dekorativt i en skål, og stænk anretningen med resten af soja-wasabi dippen. Afslut med at drysse sorte sesamfrø og eventuelt lidt frisk koriander over retten.

TIPS! Radiser kan også fint erstattes af andre grøntsager f.eks. majroer. Det vigtigste er, at det bliver snittet fint.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med oksekød
OKSEKØD & GRØNSAGER