Forårsrulle med grøntsager, ovnbagte rodfrugter, kikærter og indisk spicy yoghurt
2 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv, og en du holder af med denne lækre og nemme opskrift på forårsruller med grøntsager, ovnbagte rodfrugter, kikærter og indisk spicy yoghurt-dip. Du kan vælge lige præcis de rodfrugter, du bedst selv kan lide – vi har valgt gulerødder, pastinak og selleri. De vegetariske miniruller og de ovnbagte rodfrugter får selskab af en cremet indisk yoghurt-dip med ristede løg og karry, der binder hele retten sammen. Servér retten som aftensmad eller en lækker frokost. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls med grøntsager
300 g rodfrugter f.eks. gulerødder, pastinak og selleri
100 g kogte kikærter (evt. fra dåse)
1 tsk. madolie
1 lime
Pynt: 1 stængel forårsløg skåret i lange tynde strimler

Indisk spicy yoghurt
2 dl. yoghurt naturel
1 spsk. gul karry
1 spsk. ristet løg

Fremgangsmåde

Skyld rodfrugterne og skær dem i grove stykker. Herefter vendes de sammen med kikærterne i olie og krydres med salt og peber. Bag rodfrugterne i ovnen i ca. 25 min. ved 220 grader. Spring Rolls med grøntsager tilberedes efter anvisning på posen.

Anret Spring Rolls med grøntsager, rodfrugterne og kikærterne på en tallerken med en limebåd og drys eventuelt med lidt ekstra karry og strimler af forårsløg . Server den spicy yoghurt dressing som tilbehør i en lille skål.

Indisk spicy yoghurt
Bland yoghurt med den gule karry og de ristede løg. Og smag evt. til med salt og peber.

TIPS! Bland evt. lidt hakket rødløg og mynte i dressingen hvis du ønsker en mere kompleks smag.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med grøntsager