Forårsruller med grøntsager med rå-nudler af spidskål, sprød kokos og limesauce
2 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne lækre og hurtige opskrift på sprøde, vegetariske forårsruller med salat af spidskål, tørret kokos og hjemmelavet limesauce på honning, sesamolie, salt, peber og, selvfølgelig, masser af lime! Salaten indeholder frisk chili – og er du ikke den store chilispiser, kan chilien sagtens undværes. Denne opskrift er perfekt til den hurtige frokost eller som et nærende og friskt mellemmåltid.
Ingredienser
4 stk. Spring Rolls med grøntsager
½ spidskål
25 g tørret kokos
25 g ristet sesam
½ -1 chili
lidt friske krydderurter
Limesauce:
Saften af 1 lime
1 tsk. honning
2 spsk. sesamolie
Salt og peber
½ spidskål
25 g tørret kokos
25 g ristet sesam
½ -1 chili
lidt friske krydderurter
Limesauce:
Saften af 1 lime
1 tsk. honning
2 spsk. sesamolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Spring Rolls med grøntsager tilberedes efter anvisning på posen. Snit spidskålen i fine lange strimler, så de ligner nudler. Knuses let i en skål og blandes med kokos, sesam, chili og lidt krydderurter. Limesauce: Lun honningen let, så den bliver flydende, som derefter blandes med limesaft og sesamolien. Anret det hele dekorativt og overhæld limesaucen over spidskålsnudlerne.
Tips!
Spidskål kan fint erstattes af hvid eller rødkål
Tips!
Spidskål kan fint erstattes af hvid eller rødkål