Forårsruller med grøntsager serveret med fennikel appelsin coleslaw
3 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne lækre og nemme opskrift på vegetariske forårsruller med en frisk og syrlig salat på fennikel og appelsin. Grøntsagerne i de vegetariske forårsruller er lynstegte, som sikrer at der stadig er bid og sprødhed i de stegte grøntsager. Sammen med den friske fennikel-appelsin salat får du et måltid, der er lige så lækkert, som det er nemt. Velbekomme!

Ingredienser

6 stk. Spring Rolls med grøntsager
2 stk. fennikel
3 appelsiner
2 spsk. olivenolie
2 forårsløg
2 spsk. ristet solsikkefrø

Fremgangsmåde

Tilbered Spring Rolls efter anvisning på posen. Skær eller snit fennikel meget fint på et rivejern eller en mandolin fra rod til top. Hæld saften af en appelsin over det snittede fennikel. Tilsæt olivenolie, krydr med salt og peber og rør coleslawen så fennikel marineres omhyggeligt, og mørnes lidt af syren fra appelsinen.
Servér straks de varme Spring Rolls, og tilsæt coleslawen og fintsnittet forårsløg, samt tern af resten af appelsinerne og dekorér med de ristede solsikkefrø.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med grøntsager
OKSEKØD & GRØNSAGER