Forårsruller med grøntsager serveret med spicy rødbedekompot og hindbær
3 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne velsmagende og nemme opskrift på forårsruller med grøntsager serveret med spicy rødbedekompot. Rødbedekompotten er lavet på friske rødbeder, æbler, syre fra æbleeddike og sødme fra honning. Som det friske indslag i opskriften får forårsrullerne også selskab af friske hindbær, friskrevet ingefær og hakkede hasselnødder som det sprøde element. Retten er perfekt som aftensmad eller en let og nem frokost. Velbekomme!

Ingredienser

6 stk. Spring Rolls med grøntsager
500 g friske rødbeder
2 æbler i tern
1 lille bakke hindbær
1 spsk. frisksnittet ingefær
2 spsk. æbleeddike
1 spsk. honning
2 tsk. sennep
5 spsk. koldpresset rapsolie
50 g hasselnødder
evt. lidt radicchiosalat

Fremgangsmåde

Tilbered Spring Rolls med grøntsager efter anvisningen på posen. Skræl rødbederne, og skær dem i tern.
Kom rødbederne i en gryde og tilsæt 1-2 dl. Vand, og lad det småsimre i ca. 15 min. til de er ”al dente”. Tilsæt æbletern og kog yderligere 5 min. uden låg. Smag kompotten til med æbleeddike, sennep og honning.
Servér rødbedekompotten lun sammen med de varme Spring Rolls, og anret dekorativt som portions- eller fadanretning. Drys med lidt hakkede hasselnødder, hindbær, og frisk ingefær.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med grøntsager
OKSEKØD & GRØNSAGER