Forårsruller med kylling med kokos og stegte ris
3 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne nemme og lækre opskrift på sprøde forårsruller med honning- og kokospanering og et twist på den asiatiske klassiker – stegte ris. I denne version har vi skiftet de typiske hvide ris ud med brune ris og tilsat ananas for lidt sødme og rødløg for lidt skarphed. Denne ret er nem og hurtig at lave og passer perfekt som aftensmad i en travl hverdag. God appetit!

Ingredienser

6 stk. Spring Rolls med kylling
1 dl. kokosmel
2 spsk. honning
¼ ananas i tern
1 snittet rødløg
3 dl. brune ris
lidt krydderurter
lidt madolie
lidt mangochutney

Fremgangsmåde

Tilbered Spring Rolls med kylling og risene efter anvisning på poserne. Ca. 5 minutter før rullerne er færdige, pensles de med honningen og drysses med rigelig kokosmel.
De bages færdige. Kokossen skal være lysebrun.
Svits rødløg og ananas på en pande med olie og tilsæt de brune ris og lidt krydderurter. Server de stegte ris sammen med ovnrullerne.

Tip! Servér eventuelt lidt mangochutney som dip.


Produkt i opskrift

Spring Rolls med kylling