Forårsruller med kylling med pikant blomkålssalat med mandler
3 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Er du også fan af blomkål? Så vil du elske denne ret! I denne opskrift får du nemlig vores sprøde forårsruller med kylling sammen med en pikant blomkålssalat med masser af syre, sødme og friske krydderurter. Blomkålssalaten har blandt andet friskpresset citronsaft, rosiner, persille, koriander og, selvfølgelig, masser af blomkål. Servér retten som aftensmad eller en nærende frokost. Velbekomme!

Ingredienser

6 stk. Spring Rolls med kylling
1 blomkål
1 bundt forårsløg
saften af 1 citron
½ dl. olivenolie
50 g grofthakkede mandler
1 bundt persille og mynte
50 g rosiner
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander

Fremgangsmåde

Tilbered Spring Rolls med kylling efter anvisning på posen.
Skær blomkål i mindre stykker og blend blomkål i en foodprocessor til små fine ”ris korn”. Kom det i en skål, og bland det med finthakket forårsløg, citronsaft, olivenolie, mandler og rosiner. Smag salaten til med spidskommen og koriander, samt salt og peber. Vend til sidst de grofthakkede mandler i.
Servér salaten straks sammen med de varme Spring Rolls.

TIPS! Servér evt. salaten med en god dressing lavet på creme fraiche, smagt til med citronsaft og honning.



Produkt i opskrift

Spring Rolls med kylling
OKSEKØD & GRØNSAGER