Forårsruller med kylling serveret med asiatisk coleslaw og ristede peanuts
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv, og en du holder af med denne appetitvækkende og velsmagende opskrift på forårsruller med kylling, hjemmelavet asiatisk coleslaw og ristede peanuts. Den asiatiske coleslaw er lavet på sprød spidskål, gulerødder, rødløg og rød chili, som er et perfekt modspil til den cremede og krydrede dressing på jordnøddesmør, riseddike, limesaft og sojasauce. Servér retten som aftensmåltid eller som en lækker frokost. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls med kylling
½ Spidskål
2 gulerødder
½ rødløg
1 rød chili
2 spsk. peanuts

Dressing:
½ dl. Jordnøddesmør
1 spsk. ris eddike (alm. eddike kan også bruges)
1 spsk. limesaft
1 spsk. sojasauce
1 spsk. frisk revet ingefær

Fremgangsmåde

Spring Rolls med kylling tilberedes efter anvisning på posen. Skræl og snit spidskål, gulerødder, chili og rødløg fint, og bland dem herefter i en stor skål sammen med dressingen. Blend eller hak peanuts groft og rist dem let på en pande.
Anret Spring Rolls og coleslaw på en tallerken eller i en skål og drys herefter med de let ristede peanuts.

Dressing:
Pisk jordnøddesmør, ris eddike, limesaft, sojasauce og frisk revet ingefær sammen, og smag til med lidt salt og peber.


Produkt i opskrift

Spring Rolls med kylling
OKSEKØD & GRØNSAGER