Forårsruller med kylling serveret med løgkompot, chili og stjerneanis
3 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Prøv denne nemme og smagfulde opskrift på forårsruller med kylling, hjemmelavet løgkompot og knust stjerneanis. Den hjemmelavede løgkompot får selskab af både æbler, eddike, sukker og chili, så du får en løgkompot med masser af forskellige smagsnuancer. For at fuldende retten, kan du drysse lidt knust stjerneanis over forårsrullerne og løgkompotten inden servering. Velbekomme!

Ingredienser

6 stk. Spring Rolls med kylling
4 fintsnittede løg
4 skrællede æbler uden kernehus
1 dl. eddike
1 dl. sukker
1 dl. vand
1 rød chili
1 tsk. knust stjerne anis

Fremgangsmåde

Tilbered Spring Rolls med kylling efter anvisningen på posen. Skær æblerne i mindre stykker. Kog løg, æbler, eddike, sukker og vand i en gryde i ca. 30 min. Blend evt. chutneyen med en stavblender hvis en mere homogen konsistens ønskes. Tilsæt chili efter behag. Smag til med stjerne anis, salt og peber, og serveres straks til de varme Spring Rolls.

TIPS! Kan evt. serveres med lidt wasabi og sojasauce.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med kylling