Forårsruller med kylling serveret med rejer, frisk ingefær, karrydressing og ristet sesamfrø
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv og hele familien med dette twist på en helt klassisk forårsrulle. I denne opskrift får du vores sprøde forårsruller med kylling som toppes med pillede rejer, ristet sesamfrø og friske krydderurter. Som prikket over i’et får du en lækker, cremet og hjemmelavet karrydressing på indisk karry, der binder hele retten sammen. Servér retten som aftensmad eller en nærende frokost. God appetit!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls med kylling
50 g pillede små rejer
20 g frisk ingefær
2-3 tsk. ristet sesamfrø
lidt krydderurter – persille el. kørvel

Karrydressing:
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. creme fraiche
2 tsk. indisk karry
1 tsk. mangochutney

Fremgangsmåde

Spring Rolls med kylling tilberedes som anvist på posen. Flækkes efterfølgende på langs som hotdog brød.
Bland alle ingredienserne sammen til dressingen. Spring Rolls fyldes med rejer og krydderurter, og toppes med sesamfrø og karrydressing. Velbekomme’

Tip!
Tigerrejer eller andet skaldyrskød kan også fint bruges i stedet.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med kylling
OKSEKØD & GRØNSAGER