Forårsruller med oksekød med koriander-avocado-dip og rå grøntsags-sticks
2 pers.
18-20 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne velsmagende og nemme opskrift på forårsruller med koriander-avocado-dip og knasende grøntsagssticks. I denne opskrift får du et væld af forskellige rå grøntsager som fx asparges, agurk, radisser og slikærter, der alle er grøntsager, der er perfekte til dip. Den cremede avocado-dip får også rigeligt med koriander og lime, som giver dippen en dejlig friskhed. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls med oksekød
600 g rå grøntsager: f.eks. asparges, agurk, radiser, slikærter og tomater

Koriander-avocado dip:
1 lille bundt friske koriander
2,5 dl creme fraiche 18 %
1 tsk. dijonsennep
1 lime
1 moden avocado
Sukker
Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde

Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på posen.

Koriander-avocado dip:
Mos avocadoen med en gaffel og tilsæt creme fraiche, sennep, lidt hakket koriander, lime-saft, salt, sukker og peber efter smag. Skær grøntsagerne i stave eller både og anret dekorativt på et fad. De varme Spring Rolls serveres sammen med dip’en og grøntsagsstængerne.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med oksekød
OKSEKØD & GRØNSAGER