Forårsruller med oksekød med ovnbagte rødbeder og pecannødde-crumble
2 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Prøv denne velsmagende og nemme opskrift på forårsruller med oksekød, ovnbagte rødbeder og hjemmelavet crumble af pecannødder. De ovnbagte rødbeder er opskriftens nordiske islæt, og den søde smag fra rødbederne er et perfekt match med den krydrede forårsrulle med oksekød. Retten går godt som et aftensmåltid, men er også perfekt som en nærende frokost. Velbekomme!
Ingredienser
4 stk. Spring Rolls med oksekød
300 g rødbeder
50 g pecannødder
2-3 forårsløg
2 spsk. mangochutney
Lidt madolie til stegning
300 g rødbeder
50 g pecannødder
2-3 forårsløg
2 spsk. mangochutney
Lidt madolie til stegning
Fremgangsmåde
Skræl rødbederne og skær dem i skiver a 1-2 cm. Vend dem herefter i lidt madolie, salt og peber. Herefter fordeles rødbederne jævnt på et stykke bagepapir sammen med Spring Rolls. Spring Rolls tilberedes efter anvisning på posen sammen med rødbederne. Imens knuses nødderne lidt og forårsløg snittes fint og drysses over retten ved servering. Serveres sammen med en god mangochutney til.
TIPS! – Pecannødder kan fint erstattes med andre nødder f.eks. peanuts eller mandler.
TIPS! – Pecannødder kan fint erstattes med andre nødder f.eks. peanuts eller mandler.