Forårsruller med oksekød med sesamstegt spinat og hvidløgsnudler
2 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Forkæl dig selv, og en du holder af med denne appetitvækkende og nemme opskrift på forårsruller med oksekød, sesamstegt spinat og krydrede hvidløgsnudler. De sprøde forårsruller går hånd i hånd med den asiatisk-inspirerede spinat, hvor især de stegte sesamfrø giver hele retten et lækkert twist. Hvidløgsnudlerne er utroligt nemme at lave og giver retten godt med fylde. Servér retten som aftensmåltid eller som en lækker frokost. Velbekomme!
Ingredienser
4 stk. Spring Rolls med oksekød
150 g spinat – optøet
150 g nudler
4 fed hvidløg i skiver
2-3 tsk. sesamfrø
1 tsk. soyasauce
2-3 tsk. sesamolie
150 g spinat – optøet
150 g nudler
4 fed hvidløg i skiver
2-3 tsk. sesamfrø
1 tsk. soyasauce
2-3 tsk. sesamolie
Fremgangsmåde
Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på posen. Nudlerne tilberedes som anvist på pakken og sættes herefter til afkøling i en sigte. Herefter skæres hvidløg i tynde skiver og friteres sammen med sesamfrø på en pande i sesamolie til de er gyldenbrune. Læg dem efterfølgende til afkøling på et stykke køkkenrulle.
Varm panden igen med lidt sesamolie og tilsæt den optøet spinat og steg i ca. 1 min. Inden servering tilsættes nudlerne samt de friterede hvidløgsskiver og sesamfrø. Anret Spring Rolls og hvidløgsnudlerne dekorativt på en tallerken og overhæld afslutningsvis retten med lidt soyasauce.
TIPS! Man kan sagtens erstatte sesamfrø med hørfrø.
Varm panden igen med lidt sesamolie og tilsæt den optøet spinat og steg i ca. 1 min. Inden servering tilsættes nudlerne samt de friterede hvidløgsskiver og sesamfrø. Anret Spring Rolls og hvidløgsnudlerne dekorativt på en tallerken og overhæld afslutningsvis retten med lidt soyasauce.
TIPS! Man kan sagtens erstatte sesamfrø med hørfrø.