Forårsruller med oksekød og sprøde grøntsags-nudler i fad med svampe
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne smagfulde og nærende opskrift på sprøde forårsruller med oksekød og stegte grøntsagsnudler i fad. Stegte nudler er en asiatisk klassiker og med et twist af grøntsagsnudler får retten sit præg – uden at glemme den asiatiske madkultur. Retten er rigtig nem at lave og er perfekte til det store middagsbord eller aftensmaden for hele familien. God appetit!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls med oksekød
100 g kogte nudler
2 gulerødder
1 porrer
½ selleri
1 dl ærter
100 g svampe i skiver, renset
2 fed hvidløg
1 tsk. karry
½ dåse kokosmælk
lidt frisk persille
Salt og peber

Fremgangsmåde

Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på posen. Snit rodfrugterne i tynde strimler, evt. på et rivejern.
Ristes på en hed wok med lidt olie i ca. 2 min. sammen med svampene. Vend ærter, karry og 2 fed hakket hvidløg i til sidst og krydr med salt og peber. Fordeles i et ovnfast fad, og blandes med et låg af de kogte nudler. Overhæld fadet med kokosmælken til sidst. Bages i ovnen sammen med Spring Rolls.

Nudlerne bliver lækre og sprøde i overfladen.

Tips!
Bliver nudlerne for mørke under tilberedningen, dækkes de med lidt stanniol.
Retten kan også fint genopvarmes næste dag.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med oksekød
OKSEKØD & GRØNSAGER