Forårsruller med oksekød og sprøde grøntsags-nudler i fad med svampe
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne smagfulde og nærende opskrift på sprøde forårsruller med oksekød og stegte grøntsagsnudler i fad. Stegte nudler er en asiatisk klassiker og med et twist af grøntsagsnudler får retten sit præg – uden at glemme den asiatiske madkultur. Retten er rigtig nem at lave og er perfekt til det store middagsbord eller aftensmaden for hele familien. God appetit!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls med oksekød
100 g kogte nudler
2 gulerødder
1 porrer
½ selleri
1 dl ærter
100 g svampe i skiver, renset
2 fed hvidløg
1 tsk. karry
½ dåse kokosmælk
lidt frisk persille
Salt og peber

Fremgangsmåde

Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på posen. Skær svampene i skiver, og snit rodfrugterne i tynde strimler, evt. på et rivejern.
Rodfrugterne ristes i en hed wok med lidt olie i ca. 2 min. sammen med svampene. Vend ærter, karry og 2 fed hakket hvidløg i til sidst, og krydr med salt og peber.
Herefter hældes grøntsagerne i et ovnfast fad, og blandes med de kogte nudler. Inden fadet sættes i ovnen overhældes fadet med kokosmælken. Fadet bages i ovnen sammen med Spring Rolls til nudlerne bliver lækre og sprøde i overfladen.

Tips!
Bliver nudlerne for mørke under tilberedningen, dækkes de med lidt stanniol under bagningen.
Retten kan også fint genopvarmes næste dag.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med oksekød