Forårsruller med oksekød serveret med bagt selleri thai style
3 pers.
60-65 min.
Beskrivelse
Forkæl dig selv og hele familien med denne nemme og appetitvækkende opskrift på forårsruller med oksekød og bagt selleri – thai style. Den bagte selleri har fået et thailandsk twist med en varm karry-kokos creme, knasende peanuts og frisk koriander, du kan drysse ud over den bagte selleri lige inden servering. Retten er perfekt som aftensmad eller den nemme frokost. Velbekomme!
Ingredienser
6 stk. Spring Rolls med oksekød
1 knoldselleri
½ spsk. grøn karrypasta
1 lille ds. Kokosmælk (200g)
1 spsk. limesaft
ca. 1 tsk. rørsukker
2 spsk. peanuts
1 knoldselleri
½ spsk. grøn karrypasta
1 lille ds. Kokosmælk (200g)
1 spsk. limesaft
ca. 1 tsk. rørsukker
2 spsk. peanuts
Fremgangsmåde
Skræl knoldselleri og pak det i to lag stanniol sammen med salt, peber og en stor klat smør. Bag selleriet i ovnen ca. 1 time ved samme temperatur som Spring Rolls. Kom Spring Rolls i ovnen efter ca. 40 min. så rullerne er færdige samtidig med selleriet. Imens koges kokosmælken op med karrypasta, og smages til med limesaft og lidt sukker.
Servér straks rullerne med det bagte og møre selleri. ”Grav” kødet ud fra midten af selleriet, og hæld den varme karrykokoscreme over. Drys til sidst med lidt peanuts og evt. lidt koriander.
TIP! Tænk evt. sellerien lidt som bagt kartoffel. Alternativt kan det bages i 4 stykker på samme måde, og det tager kun den halve tid.
Servér straks rullerne med det bagte og møre selleri. ”Grav” kødet ud fra midten af selleriet, og hæld den varme karrykokoscreme over. Drys til sidst med lidt peanuts og evt. lidt koriander.
TIP! Tænk evt. sellerien lidt som bagt kartoffel. Alternativt kan det bages i 4 stykker på samme måde, og det tager kun den halve tid.