Forårsruller med kylling, karrykrydrede grøntsager paneret i karry med avocado mango cocktail
3 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Prøv denne lækre og smagfulde opskrift på forårsruller med oksekød med sur-sød kartoffelmos og stegte svampe. Vi har givet den klassiske kartoffelmos et twist af eddike og sukker, som giver retten et friskt, nærmest sommerligt pift, som går godt forårsrullerne med oksekødsfyld. For at fuldende retten har vi tilføjet stegte svampe, der giver masser af umami til retten. Opskriften er rigtig nem at lave – også i en travl hverdag. Velbekomme!

Ingredienser

6 stk. Spring Rolls med oksekød
600 g kartofler gerne med skræl
1 løg hakket
½ dl. eddike
½ dl. sukker
200 g svampe
½ dl. soja
½ dl. rapsolie

Fremgangsmåde

Tilbered Spring Rolls med oksekød efter anvisningen på posen.
Kog kartoflerne meget møre i vand uden salt. Hæld vandet fra, og mos kartoflerne groft. Svits løget i lidt olie, uden at det tager farve og tilsæt de moste kartofler, og smag til med eddike og sukker, samt salt og peber.
Rist svampene på en varm pande i ca. 1-2 min., tilsæt soja, og lad svampene suge lidt af sojaen i sig. Tilsæt til sidst rapsolien til kartoffelmosen og servér straks de færdige ruller med mosen overhældt med sojasvampene.

TIPS! Drys evt. retten med rigelig krydderurter f.eks. purløg, kørvel eller persille.


Produkt i opskrift

Spring Rolls med oksekød
OKSEKØD & GRØNSAGER