Gratineret Mini forårsruller med Tex-Mex serveret med forskellige snacks
4 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Kan miniruller gratineres? Selvfølgelig kan de det! I denne opskrift får du cheddar-gratinerede forårsruller med en spicy chilisauce, en frisk og syrlig ginger-lime dip – og et udvalg af sprøde og salte snacks som peanuts, chips og pistacienødder. Retten er perfekt som den lette aftensmad eller en lækker snack-anretning til en hyggelig ølsmagning. God appetit!

Ingredienser

20 stk. Mini Spring Rolls med Tex-Mex
100 g revet cheddarost
1 lille rød chili
150 g jalapenos
250 g peanuts
200 g chips
200 g pistacienødder
Lidt frisk persille til pynt

Ginger-lime dip:
2,5 dl. Creme fraiche 18%
1 spsk. friskrevet ingefærsaft
1 spsk. Honning
1 spsk. limesaft
Salt og peber

Chili-sauce:
2 spsk. tomatpuré
1 finthakkede hvidløg
2 chili – rød fint hakket
1 spsk. brun sirup
1 tsk. eddike
1 knivspids kanel, fennikelfrø og ingefærpulver

Fremgangsmåde

Tilbered minirullerne efter anvisning på æsken. Ca. 5 minutter før minirullerne er færdige drysses de med lidt cheddarost. Imens klargøres de forskellige snacks til minirullerne.

Chili-mayo:
Bland alle ingredienserne til chilisaucen og smag evt. til med lidt salt og lidt mere eddike, afhængig af hvor frisk og syrlig den skal være. Ginger-lime dip:
Bland alle ingredienserne og smag til med lidt salt og peber.
Den færdige dip kan evt. drysses med lidt 5 spices krydderi.

Server dippene til de gratineret miniruller.

Produkt i opskrift

Mini Spring Rolls med Tex-Mex
OKSEKØD & GRØNSAGER