Grøn nøddesauce
10 pers.
5-10 min.
Beskrivelse
Prøv opskriften på vores hjemmelavet grønne nøddesauce. Vores grønne nøddesauce består af hasselnødder, græskarkerner, solsikkekerner, hørfrø, persille, hvidløg, honning og æblecidereddike.
Saucen kan med fordel serveres sammen med vores snack produkter f.eks. vores mini forårsruller. Saucen kan også med fordel vendes i en grøn salat og serveres sammen med lune forårsruller.
Velbekomme!
Saucen kan med fordel serveres sammen med vores snack produkter f.eks. vores mini forårsruller. Saucen kan også med fordel vendes i en grøn salat og serveres sammen med lune forårsruller.
Velbekomme!
Ingredienser
1 spsk. hasselnødder
1 spsk. græskarkerner
1 spsk. solsikkekerner
1 spsk. hørfrø
1 lille bundt persille
1 fed hvidløg
2 dl. madolie
1 tsk. Honning
1-2 tsk. Æblecidereddike
1 spsk. græskarkerner
1 spsk. solsikkekerner
1 spsk. hørfrø
1 lille bundt persille
1 fed hvidløg
2 dl. madolie
1 tsk. Honning
1-2 tsk. Æblecidereddike
Fremgangsmåde
Rist kerner/nødder på en tør pande til de er lysebrune. Herefter hældes nødder/kerner i en blender med olie, hakket persille, hvidløg, honning og æblecidereddiken – her blandes ingredienserne til en grov sauce og smages til med lidt salt og evt. peber. Konsistensen kan evt. justeres med lidt ekstra æblecidereddike/vand.
TIPS! – Andre nødder kan også bruges eller man kan lave sin egen favoritblanding af nødder.
TIPS! – Andre nødder kan også bruges eller man kan lave sin egen favoritblanding af nødder.