Hygge og snacks ”asiatisk-tema” med miniruller med oksekød
4 pers.
15-20 min.
Beskrivelse
Forårsruller er ikke kun fantastiske som hovedmåltid – de er også fremragende snacks. I denne opskrift får du en samling af lækre asiatiske snacks, som du kan servere til fodboldkampen, tapasbordet eller som velkomstsnacks. Til de asiatiske snacks får du også en hjemmelavet curry-dip, som giver et cremet og spicy element til det store snacksbord. Velbekomme!
Ingredienser
20 stk. Mini Spring Rolls med oksekød
100 g saltede nødder
300 g grønsagsstave f.eks.: gulerod, agurk, grønne asparges
1 skål med sojasauce
1 skål med sweet chilisauce
lidt krydderurter; koriander eller purløg
Curry-dip:
2,5 dl. Humus
1 tsk. gul karry
1 tsk. fintreven ingefær
100 g saltede nødder
300 g grønsagsstave f.eks.: gulerod, agurk, grønne asparges
1 skål med sojasauce
1 skål med sweet chilisauce
lidt krydderurter; koriander eller purløg
Curry-dip:
2,5 dl. Humus
1 tsk. gul karry
1 tsk. fintreven ingefær
Fremgangsmåde
Mini Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på æsken. Imens klargøres tilbehøret i skålene.
Bland og fordel grønsagsstavene i skålene. Hæl soyasauce og sweet chilisauce i hver sin skål.
Hæld de saltede nødder i en skål eller et lille fad. Rør ingredienserne til curry-dippen sammen og anret de varme miniruller sammen med curry-dippen i små portionsskåle og pynt med friskhakkede krydderurter.
Tip!
Supplér eventuelt anretningen med lidt lækker sushi.
Bland og fordel grønsagsstavene i skålene. Hæl soyasauce og sweet chilisauce i hver sin skål.
Hæld de saltede nødder i en skål eller et lille fad. Rør ingredienserne til curry-dippen sammen og anret de varme miniruller sammen med curry-dippen i små portionsskåle og pynt med friskhakkede krydderurter.
Tip!
Supplér eventuelt anretningen med lidt lækker sushi.