Hygge og snacks ”Tapas-tema” med Miniruller med oksekød
4 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Er mini forårsruller et perfekt tilbehør til et velassorteret tapasbord? Ja, selvfølgelig! I denne opskrift får du vores miniforårsruller med oksekød sammen med forskellige andre snacks og tilbehør til den helt store tapas-anretning. Vi har valgt charcuteri med forskellige salamier, lufttørrede skinker, ost og lidt paté – og snacks kan være alt fra saltede nødder til hummus og pesto. Servér tapas-anretningen til fødselsdagen eller en hyggelig aften med vennerne. Velbekomme!

Ingredienser

20 stk. Mini Spring Rolls med oksekød
1 godt brød
200 g charcuteri f.eks.; Lufttørret skinke, lidt paté og forskellige Salamipølser
100 g saltede nødder
ca. 250 g lækre blandet oste f.eks. Manchego,
ca. 100 g humus
ca. 100 g pesto
ca. 100 g tomatsalsa-sauce

Fremgangsmåde

Mini Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Imens klargøres tilbehøret. Fordel ost og charcuteriekødet i skåle eller på små fade/skåle. Fordel grønsagsstavene i skåle. Hæl tomatsalsa-saucen i en skål. Samt de saltede nødder i en skål eller i et lille fad.
Anret de varme miniruller sammen med brød, pesto og hummus.

Produkt i opskrift

MIni Spring Rolls med oksekød
OKSEKØD & GRØNSAGER