Kokoschutney
2-3 pers.
5-10 min.
Beskrivelse
Skal din aftensmad have et asiatisk twist? Så skulle du prøve vores bud på kokoschutney. Vores kokoschutney består af salatløg, friskrevet ingefær, kokosmel, hvidløg, basilikum, dadler og limesaft.
Vores kokoschutney passer perfekt til vores Street Food produkter, og kan både bruges som dyppelse eller vendes i en lækker nudelsalat.
Velbekomme!
Vores kokoschutney passer perfekt til vores Street Food produkter, og kan både bruges som dyppelse eller vendes i en lækker nudelsalat.
Velbekomme!
Ingredienser
1 salatløg – finthakket
2 spsk. friskrevet ingefær
100 g kokosmel
2 fed hvidløg – finthakket
1 lille bundt frisk basilikum
2 spsk. limesaft
10 dadler – udstenet
Salt og peber
2 spsk. friskrevet ingefær
100 g kokosmel
2 fed hvidløg – finthakket
1 lille bundt frisk basilikum
2 spsk. limesaft
10 dadler – udstenet
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne op i en foodprocessor på nær basilikum, og blend det til en jævn tyk konsistens. Tilsæt evt. lidt vand hvis den er for tyk/tør. Smag efterfølgende chutneyen til med lidt salt og peber, og vend herefter den grofthakkede basilikum i massen.