Mini Forårsruller med grøntsager serveret med chili-mayo, sesamfrø og friske koriander
2 pers.
15-20 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne utrolig nemme og appetitvækkende opskrift på sprøde mini forårsruller med grøntsager, sesamfrø, frisk koriander og hjemmelavet chili-mayo som dyppelse. Retten er perfekt som velkomstsnack, til den lille sult eller som en sprød og frisk forret i en 3-retters menu. Velbekomme!
Ingredienser
6 stk. Mini Spring Rolls med grøntsager
1 frisk rød chili – f.eks. jalapenös
lidt friskhakkede krydderurter – f.eks. koriander
Chili-mayo:
3 spsk. mayonnaise
2 tsk. tomatpuré
1 tsk. flormelis
1 tsk. limesaft
1tsk. chilipulver eller chipotle (røget)
1 frisk rød chili – f.eks. jalapenös
lidt friskhakkede krydderurter – f.eks. koriander
Chili-mayo:
3 spsk. mayonnaise
2 tsk. tomatpuré
1 tsk. flormelis
1 tsk. limesaft
1tsk. chilipulver eller chipotle (røget)
Fremgangsmåde
Mini Spring Rolls med grøntsager tilberedes som anvist på æsken.
Chili-mayo: Bland alle ingredienserne, og smag til med lidt salt evt. ekstra chili. Servér straks de varme miniruller med lidt friskhakkede krydderurter og frisk chili.
Tip!
Chili-mayo kan fint laves dagen forinden, og holder ca. 1 uge på køl.
Chili-mayo: Bland alle ingredienserne, og smag til med lidt salt evt. ekstra chili. Servér straks de varme miniruller med lidt friskhakkede krydderurter og frisk chili.
Tip!
Chili-mayo kan fint laves dagen forinden, og holder ca. 1 uge på køl.