Mini forårsruller med grøntsager serveret med serano skinke og brødhapsere
4 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Nytår skal fejres med manér – og denne nytårsret forkæler med garanti dine smagsløg hele aftenen! I denne opskrift får du vores sprøde mini forårsruller med grøntsager serveret med serrano-skinke og små brødhapsere. Brødhapserne er lavet med brie, oliventapanade og serrano-skinke som alle har lidt salte smagsnoter, der går godt med et glas bobler. Velbekomme – og godt nytår!
Ingredienser
20 stk. Mini Spring Rolls med grøntsager
Lidt ristede sesamfrø til pynt
Avocado med serano skinke:
200 g.serano skinke
2 små avocadoer
Et lille bundt persille
Brød-hapsere:
Et stort landbrød
200 g brie eller andet slags ost
100 g oliven tapenade
Lidt ristede sesamfrø til pynt
Avocado med serano skinke:
200 g.serano skinke
2 små avocadoer
Et lille bundt persille
Brød-hapsere:
Et stort landbrød
200 g brie eller andet slags ost
100 g oliven tapenade
Fremgangsmåde
Tilbered Mini Spring Rolls med grøntsager efter anvisning på æsken. Imens forberedes Serano hapserne; Bind et stykke Serano skinke uden om et stykke avocado, og sæt herefter en tandstik igennem for at holde skinken på plads. Pynt med lidt persille.
Brød-hapserne: Varm et stort brød, hvorefter det toppes med en skive brie og lidt oliven tapenade.
De to forret hapsere serveres med de varme miniruller med lidt ristede sesamfrø.
Brød-hapserne: Varm et stort brød, hvorefter det toppes med en skive brie og lidt oliven tapenade.
De to forret hapsere serveres med de varme miniruller med lidt ristede sesamfrø.