Mini forårsruller med oksekød og spicy barbercue dip
2 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv, og en du holder af med denne lækre og nemme opskrift på miniforårsruller med oksekød og spicy barbeque dip. De sprøde miniruller med oksekød er den perfekte partner til en spicy barbecue dip – og minirullerne med dip er fremragende som forret eller velkomstsnack. Nyd minirullerne som de er eller med en iskold øl. Velbekomme!

Ingredienser

6 stk. Mini Spring Rolls med oksekød
1 chili

Barbecue dip:
50 g tomatkoncentrat
10 g røget paprika
5 g karry
10 g frisk ingefær
1 fed hvidløg – finthakket
1 spsk. mørk sirup
1 tsk. eddike
1 tsk. soyasauce
2 lime

Fremgangsmåde

Mini Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på æsken. Anret minirullerne med oksekød i små skåle med barbecue dippen. Retten toppes af med lidt fintsnittet chili og halve lime.

Spicy barbecue dip:
Skræl og skær den friske ingefær i små fine tern. Bland tomatkoncentrat med røget paprika, karry, finthakket hvidløg, mørk sirup, eddike og lidt soyasauce. Smag eventuelt til med lidt salt og peber.

TIPS! Har du travlt kan en god færdiglavet barbecue sauce også fint bruges

Produkt i opskrift

Mini Spring Rolls med oksekød
OKSEKØD & GRØNSAGER