Mini forårsruller med oksekød serveret med saltede slikærter og chilisauce
4 pers.
10-15 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne nemme og utroligt lækre opskrift, du kan smække sammen på bare 15 minutter! I opskriften får du vores sprøde miniruller med oksekød, der sammen med saltede slikærter og en hjemmelavet sur, sød og spicy chilisauce giver dig en ret, som med garanti tilfredsstiller smagsløgene. Retten er perfekt som forret, snack eller til den lette sult.
Ingredienser
20 stk. Mini Spring Rolls med oksekød
100 g slikærter
2 tsk. flagesalat
lidt sesamolie
Chilisauce:
4 spsk. tomatpuré
2 finthakkede hvidløg
3 små chili – rød fint hakket
2 spsk. brun sirup
2 tsk. eddike
2 knivspids kanel, fennikelfrø og ingefærpulver
Salt og peber
100 g slikærter
2 tsk. flagesalat
lidt sesamolie
Chilisauce:
4 spsk. tomatpuré
2 finthakkede hvidløg
3 små chili – rød fint hakket
2 spsk. brun sirup
2 tsk. eddike
2 knivspids kanel, fennikelfrø og ingefærpulver
Salt og peber
Fremgangsmåde
Mini Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på æsken.
Chilisauce: Bland alle ingredienserne til chilisaucen og smag evt. til med lidt salt og lidt mere eddike, afhængig af hvor frisk og syrlig den skal være.
Giv slikærterne et meget hurtigt opkog i lidt vand – ca. 10 sekunder. Afdryppes og vendes straks i lidt olie og med lidt flage salt. Anrettes og serveres straks, mens minirullerne og ærterne er varme.
Chilisauce: Bland alle ingredienserne til chilisaucen og smag evt. til med lidt salt og lidt mere eddike, afhængig af hvor frisk og syrlig den skal være.
Giv slikærterne et meget hurtigt opkog i lidt vand – ca. 10 sekunder. Afdryppes og vendes straks i lidt olie og med lidt flage salt. Anrettes og serveres straks, mens minirullerne og ærterne er varme.