Mini forårsruller med tex-mex oksekød serveret med cheddar-chipotlecreme og bagte tomater
2 pers.
10-15 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne velsmagende og nemme opskrift på mini forårsruller med tex-mex oksekød, cheddardip med chipotle og ovnbagte tomater. De søde bagte cherrytomater og den cremede, ostede cheddardip giver et dejligt spil til retten, der hurtigt får tænderne til at løbe i vand, når den rammer middagsbordet. Servér retten for familien eller som en del af en asiatisk buffet. Velbekomme!

Ingredienser

20 stk. Mini forårsruller med tex-mex oksekød
2 dl fløde 13 %
75 g reven cheddarost
2 spsk. maizena
1 tsk. chipotle-krydderi
50 g små tomater
Salt

Fremgangsmåde

Mini Spring Rolls med Tex-Mex tilberedes efter anvisning på æsken.

Cheddar-chipotle creme:
Kog fløden op i en lille gryde og tilsæt osten. Jævn med Maizena udrørt i en lille smule vand. Koges 1-2 min. til cremen er blank og jævn. Smag til med chipotle og lidt salt.
Bag de små tomater i ovnen sammen med Mini Spring Rolls de sidste 3-4 min., så de stadig bevarer lidt sprødhed. Serveres straks med den varme cheddar-chipotle creme.

Tips!
Cheddarost kan også erstattes med parmesanost eller lignende.

Produkt i opskrift

Mini Spring Rolls med Tex-Mex