Mini forårsruller med Tex-Mex serveret med bønne-molosauce og lime
4 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv og dine venner med denne lækre og nemme opskrift på mini forårsruller med tex-mex serveret med lime og bønnemole sauce. Mole-sauce er en traditionel mexicansk sauce, der har masser af saft, kraft og krydret dybde fra de mørke krydderier som kanel og cacaopulver. Retten er fantastisk at servere en hyggelig sommeraften eller som velkomstsnack. Velbekomme!

Ingredienser

12 stk. Mini Spring Rolls med Tex-Mex
½ dl creme fraiche
1 lime skåret i både

Bønne-molesauce:
100 g brune bønner fra dåse
100 g kyllingebouillon
2 fed hvidløg
1 spsk. tomatkoncentrat
1 knivspids chili, nellike, kanel og cacaopulver
evt. 2 ansjosfilter

Fremgangsmåde

Mini Spring Rolls med Tex-Mex tilberedes efter anvisning på æsken.

Molesauce: kog alle ingredienserne op i en gryde, og blendes til en jævn creme. Smages til med lidt salt – evt. tilsæt lidt ekstra bouillon, hvis saucen bliver for tør og fast. Anret molen i en skål med en god stor skefuld creme fraiche ovenpå. Anret det hele på et fad med friske krydderurter og limebåde. Velbekomme’




Produkt i opskrift

Mini Spring Rolls med Tex-Mex