Mini Samosa med grøntsager med bagte søde kartofler og honningdressing
2 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne velsmagende og nemme opskrift på vores mini-samosa med hjemmelavet honningdressing og sweet potatos i ovn. De bagte sweet potatos bliver krydret med græskarkerner, sorte sesamfrø, snittede rødløg og friske spinatblade, som passer rigtig godt sammen med de søde kartofler. Honningdressingen på honning, sennep, tahin og citronsaft binder hele retten sammen og giver et cremet spil til retten. Servér retten til aftensmad eller en lækker frokost. Velbekomme!

Ingredienser

6 stk. Mini Samosa Curry Style Vegetables
200 g søde kartofler
1 spsk. græskarkerner
1 tsk. sorte sesam
½ rødløg – skåret i tern
En håndfuld frisk babyspinat
Et lille bundt koriander

Honningdressing:
2 tsk. honning
2 tsk. sennep
1 tsk. tahin
4 tsk. olivenolie
2 tsk. citronsaft

Fremgangsmåde

Skræl og skær søde kartoflerne i små tern. Vend søde kartoflerne i olie og salt, og bag dem i ovnen i ca. 25 min. ved 225 grader. Herefter tilberedes samosaerne efter anvisning på æsken. Snit rødløg og de friske spinatblade fint.
Når søde kartoflerne er bagt færdig, vendes de med græskarkerner, sort sesam, rødløg og de friske spinatblade.

Anret de sprøde samosaer med de bagte søde kartofler i skåle. Afslutningsvis overhældes anretningen med honningdressingen og drysses med friske koriander.

Honningdressing:
Bland honning, sennep, tahin, olivenolie og citronsaft i et syltetøjsglas og ryst grundigt i 10-20 sekunder. Dressingen er nu klar til servering.


Produkt i opskrift

Mini Samosa Curry Style Vegetables
OKSEKØD & GRØNSAGER