Samosa med grøntsager serveret med hjemmelavet hummus og grøntsagsstænger
2-3 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Hummus, grøntsager og samosa er en perfekt kombination! I denne opskrift får du vores grøntsags-samosa serveret med en cremet, hjemmelavet hummus på kikærter, citron, olie og hvidløg. Den hjemmelavede hummus går godt som dyppelse til både de sprøde grønsager og de vegetariske samosa – men den er også god som smørelse i sandwich og på brød. Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini Samosa Curry Style Vegetables
200 g oliven, sorte eller grønne
100 g syltede artiskokker
½ agurk
200 g gulerødder

Hummus:
400 g kogte kikærter
1 citron
½ dl. olivenolie
1 tsk. spidskommen
4 fed hvidløg, finthakket
Salt og peber

Fremgangsmåde

Tilbered Mini Samosa med grøntsager efter anvisning på æsken.
Imens skæres gulerødder og agurk i stænger. Server de lune samosas sammen med grøntsagsstængerne, oliven og syltede artiskokker.

Hummus:
Blend kikærterne og smag til med olivenolie, hvidløg, spidskommen, citronsaft, salt og peber.

Produkt i opskrift

Mini Samosa Curry Style Vegetables