Nacho Burger med stegt kylling, rødbede couscous, grønkål og salatost
4 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv og hele familien med denne velsmagende og nærende opskrift på Nacho Burger med stegt kylling og couscous-salat med rødbede, grønkål og salatost. Med denne opskrift får du et lækkert og mættende måltid, der rammer alle de bedste smagsindtryk: sødme fra rødbederne, syre fra citronen, fedme fra salatosten og bitterhed fra mandlerne. Retten er perfekt at servere som aftensmåltid. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Nacho Burger
4 stykker kylling – bryst/lår
500 g friske rødbeder
200 g couscous forkogt
100 g grønkål – groft plukket
25 g mandler
½ dl. rapsolie
1 citron
5o g salat ost

Fremgangsmåde

Marinér kyllingestykkerne i lidt olie, krydr dem og steg dem ca. 20 min. samtidig med nacho bøfferne. Tilbered de vegetariske nacho bøffer og couscous efter anvisning på emballagen. Skræl og skær rødbederne i mindre stykker, marinerer med lidt olie og krydr. Bag dem i ovnen ca. 15 min til de er al dente. Giv grønkålen 5 sek. I kogende vand. Vend rødbederne med couscous, og grønkål. Smag til med citronsaft, olie og krydr med salt og peber. Anret dekorativt med salatost, grofthakkede mandler og kyllingestykkerne.

Tips! Snit eventuelt lidt strimler af den rå rødbede. Lig strimlerne i koldt vand ca. 10 min. og bland dem i couscous ‘en ved servering – det giver lidt sprød og frisk konsistens til retten.




Produkt i opskrift

Nacho Burger
OKSEKØD & GRØNSAGER