Nacho Burger serveret med spejlæg, ærte-myntemos og ristede svampe
2 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Mangler du inspiration til den nærende morgenmad eller nemme frokost? Så får du her en opskrift, der går godt som både morgen- og frokostmåltid. Opskriften består af vores vegetariske Nacho Burger med stegt spejlæg, panderistede svampe og en cremet ærtemos med hvidløg, citron, creme fraiche og lidt frisk mynte. Velbekomme!

Ingredienser

2 stk. Nacho Burger
2 burgerboller
2 æg
100 g svampe (renset)
Salat
Fintreven rødbede eller røde spirer

Ærte-myntemos:
100 g ærter
1 spsk. cremefraiche 18 %
1 fed hvidløg
1 tsk. citronsaft
Lidt mynte
Salt og peber

Fremgangsmåde

Nacho Burgene tilberedes efter anvisning på æsken. Samtidig laves 2 spejlæg på en pande
- svampene ristes ved siden af æggene. Ærte-myntemos: Mos/blend ærterne, smag til med cremefraiche, hvidløg, citron, mynte, samt salt og peber. Rist bollerne, og smør bollerne med ærtemosen, og byg burgeren op med salat, svampe, nachobøffer og rødbede/spirer.

Tips!
I stedet for burgerboller, kan de også erstattes af et par gode ristede skiver hvede- eller rugbrød.

Produkt i opskrift

Nacho Burger
OKSEKØD & GRØNSAGER