Nytårs mini forårsruller med grøntsager, 2 slags svampe og ingefær
2 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv, og en du holder af med denne appetitvækkende og velsmagende opskrift på nytårs-miniruller med grøntsager og to slags svampe med ingefær. De sprøde miniruller med grøntsager er perfekte som en nem nytårssnack, og de kokoscremede svampe giver retten en dejlig og behagelig cremet konsistens. God appetit – og godt nytår!

Ingredienser

6 stk. Mini Spring Rolls med grøntsager
50 g blandet svampe (f.eks. Enoki svampe eller kejserhatte)
½ dl. Kokosmælk
3 tsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
1 lille bundt purløg
2 tsk. reven ingefær
Evt. lidt rød chili

Fremgangsmåde

Mini Spring Rolls med grøntsager tilberedes efter anvisning på æsken, og lad dem efterfølgende afkøle en smule inden anretning.

Halvdelen af svampene skæres i fine tynde skiver og marineres med olie og citronsaft. Den anden halvdel af svampene snittes fint og ristes på panden. Efterfølgende tilføjes kokosmælken og svampene indkoges til en tyk konsistens. Smag til med salt og peber undervejs.

Lav et fint snit på langs af de lune miniruller og fyld dem med de kokoscremede svampe. Dekorér med de rå marinerede svampe, og fintsnittet frisk ingefær/chili på toppen. Anret dekorativ på et fad inden servering.

TIPS! Erstat eventuelt ingefær med krydderurter som f.eks. koriander hvis du ønsker en anden krydring.

Produkt i opskrift

Mini Spring Rolls med grøntsager
OKSEKØD & GRØNSAGER