
Raita-dip
2-3 pers.
5-10 min.
Beskrivelse
Raita-dip er en klassiker! Her får du vores bud på en lækker og smagfuld Raita-dip. Vores Raita-dip består af creme fraiche, persille, finthakket rødløg, nigellafrø, paprika og citron.
Raita-dippen er yoghurtbaseret og går derfor især godt til krydrede retter. Dippen er især ideel til vores samosaer.
Velbekomme!
Raita-dippen er yoghurtbaseret og går derfor især godt til krydrede retter. Dippen er især ideel til vores samosaer.
Velbekomme!
Ingredienser
2 dl. Creme fraiche
1 lille bundt bredbladet persille
1 lille finthakket rødløg
1 tsk. nigellafrø
1 tsk. paprika
1 citron
Salt og peber
1 lille bundt bredbladet persille
1 lille finthakket rødløg
1 tsk. nigellafrø
1 tsk. paprika
1 citron
Salt og peber
Fremgangsmåde
Bland en creme fraiche, rødløg og persille. Smages til med lidt salt, peber og citronsaft.