Samosa med grøntsager med raita-dip
2 pers.
20 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne lækre og nemme opskrift på sprøde samosa med hjemmelavet indisk raita. Raita er en klassisk indisk dip, som oftest er lavet med yoghurt, mynte og agurk. Vi har givet raitaen vores eget lille twist og har lavet den med creme fraiche, persille og rødløg, som giver et cremet og krydret modspil til den sprøde samosa. Opskriften er perfekt som snack eller til at stille den lille sult. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Samosa Potato Onion

Raita-dip:
½ dl creme fraiche
1 lille bundt bredbladet persille
1 tsk. nigellafrø
1 tsk. paprika
1 citron
salt og peber

Fremgangsmåde

Samosaerne tilberedes efter anvisning på æsken. Bland en Raita-dip med creme fraiche, rødløg og persille. Smages til med lidt salt, peber og citronsaft. Anrettes med de varme Samosa og citronbåde.
Krydres eventuelt med lidt paprika og nigellafrø.

Tip!
Kan eventuelt også serveres med en god salat til.

Produkt i opskrift

Samosa Potato Onion
OKSEKØD & GRØNSAGER