Samosa med grøntsager serveret med ovnbagte tandoori grøntsager
4 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne appetitvækkende og smagfulde opskrift på vores sprøde, vegetariske samosa med ovnbagte grøntsager. De ovnbagte peberfrugter, cherrytomater, rødløg og aubergine får selskab af det indiske tandoori-krydderi, som giver grøntsagerne en dejlig krydret smag. For at fuldende retten får de varme samosa lidt sorte sesamfrø på toppen. Servér retten som forret eller til frokost. Velbekomme!

Ingredienser

8 stk. Samosa Indian Style Vegetables
1 aubergine
2 peberfrugter
150 g cherrytomater
1 rødløg
1 citron
1 spsk. cashewnødder
1 tsk. sorte sesamfrø
1 spsk. tandoori krydderi
2 spsk. madolie
Salt og peber

Fremgangsmåde

Tilbered samosaerne efter anvisning på æsken. Skær alle grøntsager i mindre stykker, gerne lige
store. Læg grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og vend det hele med olie og tandoorikrydderi.
Krydr derefter grøntsagerne med lidt salt og peber. Bag grøntsagerne i ovnen sammen med
samosaerne, så det hele bliver færdig samtidig. Drys med lidt sesamfrø og cashewnødder
inden servering og dryp lidt citronsaft over retten.

Tips!
Servér evt. med en god indisk raita dip lavet på cremefraiche, rødløg, friske koriander og spidskommen.

Produkt i opskrift

Samosa Indian Style Vegetables
OKSEKØD & GRØNSAGER