Samosaer med indisk salat og spicy yoghurt
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne appetitvækkende og utroligt lækre opskrift på samosa med løg og kartoffel, indisk salat og en spicy yoghurt-dip. Den indiske salat er lavet med klassiske ingredienser brugt i Indien som granatæble, agurk, tomat og peberfrugt, mens den spicy yoghurt-dip med spidskommen og koriander fungerer perfekt som dyppelse til de sprøde samosa. Servér retten som forret eller en lækker frokost. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Samosa Indian Style Vegetables
½ agurk
3 tomater
1 rødløg
½ granatæble
½ grøn peberfrugt
1 grøn chili
1 spsk. limesaft
Frisk mynte

Spicy yoghurt:
2 spsk. græsk yoghurt
1 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
¼ spidskommen
¼ knust koriander
Salt og peber

Fremgangsmåde

Samosaerne tilberedes efter anvisning på æsken. Skyl agurk, tomat, peberfrugt og rødløg, og skær dem herefter i tern. Bland alle grøntsagerne og kernerne fra et halvt granatæble sammen med finthakket grøn chili og limesaft.

Anret den indiske salat, de varme samosaer og den spicy yoghurt dekorativt på en tallerken eller i en skål. Dekorér med halve lime og lidt frisk mynte. Server eventuelt lidt ekstra spicy yoghurt i en lille skål som ekstra tilbehør.

Spicy yoghurt
Bland græsk yoghurt, olivenolie, citronsaft, spidskommen, og knuste koriander. Smag til med salt og peber.

Produkt i opskrift

Samosa Indian Style Vegetables
OKSEKØD & GRØNSAGER