Spicy sommer-sliders af Veggie Burger med beder og chilimayo
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv, og en du holder af med denne appetitvækkende og nemme opskrift på sommer-sliders med vores Vegge Burger, beder og krydret løgmayo. Du kan vælge enten rødbeder, hvis du vil have lidt mere sødme i retten, eller bolsjebeder hvis du vil have en lidt mere mild smag. Den krydrede løgmayo får din løgsmag fra friske forårsløg, som giver den cremede mayo en afdæmpet løgsmag. Servér retten som et aftenmåltid eller som frokostanretning. Velbekomme!

Ingredienser

2 stk. Veggie Burger
4-6 små burgerboller / sliders
1 rødbede eller bolsjebede
50 g svampe (f.eks. Enoki svampe)
1 dl. Vegan mayonnaise
2-3 forårsløg
1 spsk. eddike
1 spsk. honning
Lidt salat
6 grillspyd i træ

Fremgangsmåde

Veggie burgerne tilberedes efter anvisning på æsken. Halver burgerboller og rist dem på skærefladen. Herefter skylles og skæres bederne i tynde skiver – her kan man med fordel benytte et mandolinjern. Bederne marineres efterfølgende i en blanding af eddike og honning. Svampene steges på en forvarmet pande med lidt olie. Skyl og snit forårsløg og salat fint. Bland forårsløg og vegan mayonnaise til det har en jævn konsistens, og smør et tyndt lag på de ristede burgerboller.

Byg alle sliders op med hver ¼ veggie burger, salat, beder, og svampe. Kom et grillspyd igennem hver sliders, så holder det bedre på fyldet. Server eventuelt lidt ekstra vegan mayonnaise som tilbehør.

TIPS! Forårsløgene kan fint erstattes med purløg.

Produkt i opskrift

Veggie Burger
OKSEKØD & GRØNSAGER