Spring Rolls med oksekød med asiatisk agurkesalat
10 pers.
25-30 min.
Beskrivelse
Ingredienser
10 stk. Spring Rolls med oksekød
3 agurker
2 røde chili
2 fed hvidløg
1 spsk. sesamolie
2 spsk. eddike
1 lille bundt frisk koriander
2 spsk. ristet sesamfrø
3 agurker
2 røde chili
2 fed hvidløg
1 spsk. sesamolie
2 spsk. eddike
1 lille bundt frisk koriander
2 spsk. ristet sesamfrø
Fremgangsmåde
Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på posen.
Skræl agurkerne, og fjern kernerne. Skær agurkerne på tværs i mindre skiver, og salt dem let.
Kom fintsnittet chili, hvidløg, agurkeskræller, sesamolie og eddike over agurkerne, og krydr med frisk koriander.
Anret agurkesalaten i små portionsskåle og server Spring Rolls med oksekød til.
Skræl agurkerne, og fjern kernerne. Skær agurkerne på tværs i mindre skiver, og salt dem let.
Kom fintsnittet chili, hvidløg, agurkeskræller, sesamolie og eddike over agurkerne, og krydr med frisk koriander.
Anret agurkesalaten i små portionsskåle og server Spring Rolls med oksekød til.