Svampedip
2-3 pers.
10-15 min.
Beskrivelse
Prøv opskriften på vores populære svampedip! Svampedippen består af creme fraiche, mayonnaise, tørret svampe, limesaft og hvidløg. Smag eventuelt til med lidt friske koriander.
Dippen er ideel til at servere til snacks eller tapas. Dippen går især godt med vores snack produkter såsom Mini Samosa eller vores mini forårsruller.
Dippen er ideel til at servere til snacks eller tapas. Dippen går især godt med vores snack produkter såsom Mini Samosa eller vores mini forårsruller.
Ingredienser
1 dl. Creme fraiche
1 dl. Mayonnaise
2 spsk. tørret svampe
1-2 tsk. limesaft
1 fed hvidløg
Lidt friske koriander
1 dl. Mayonnaise
2 spsk. tørret svampe
1-2 tsk. limesaft
1 fed hvidløg
Lidt friske koriander
Fremgangsmåde
Giv svampene en hurtig blanchering og hæld dem derefter over i en sigte hvor det overskydende væske presses fra. Tør dem herefter i ovnen ved 100 grader i 10 min. Hak de tørrede svampe med en kniv eller blend dem hurtigt med en stavblender. Bland creme fraiche og mayonnaise. Smag dippen til med svampepulver, limesaft, finthakket hvidløg og koriander.