Tomat-lakridsdip
2-3 pers.
10-15 min.
Beskrivelse
Prøv opskriften på vores lækre tomat-lakridsdip! Dippen består af tomatkoncentrat, flormelis, lakridspulver og brændte hakkede nødder. Drys eventuelt afslutningsvis med lidt ekstra nødder inden servering.
Dippen er ideel til at servere til snacks eller tapas. Dippen går især godt med vores snack produkter såsom Mini Samosa eller vores mini forårsruller.
Velbekomme!
Dippen er ideel til at servere til snacks eller tapas. Dippen går især godt med vores snack produkter såsom Mini Samosa eller vores mini forårsruller.
Velbekomme!
Ingredienser
150 g tomatkoncentrat
50 g vand
50 flormelis
½ tsk. lakridspulver
Brændte nødder:
75 g sukker
50 g vand
100 g blandede nødder
1 tsk. bagepulver
50 g vand
50 flormelis
½ tsk. lakridspulver
Brændte nødder:
75 g sukker
50 g vand
100 g blandede nødder
1 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne til tomat-lakridsdippen. Hæld derefter vand, sukker og nødderne på en varm pande til vandet er fordampet, og sukkeret begynder at karamellisere. Rør herefter bagepulveret i og afkøl nødderne på et skærebræt. Hak nødderne med en brødkniv. Servér f.eks. minirullerne med tomat-lakridsdippen og drys de brændte nødder udover rullerne.