Van Choy Mini med oksekød, hele radiser og skyr dip
10 pers.
25-30 min.
Beskrivelse
Prøv denne lækre og nemme opskrift på Van Choy mini forårsruller med oksekød, hele radiser og skyr dip.
Opskriften er nem at lave og den er et sikkert hit som mødesnack, alene eller sammen med andre snacks, eller som sprød snack anretning på kantinens buffet.
Velbekomme!
Opskriften er nem at lave og den er et sikkert hit som mødesnack, alene eller sammen med andre snacks, eller som sprød snack anretning på kantinens buffet.
Velbekomme!
Ingredienser
30 stk. Van Choy Mini med oksekød
30 stk. hele radiser med top
500 g skyr
1 bundt purløg
1 bakke karse
saften af 1 lime
1 spsk. agavesirup (el. honning)
30 stk. hele radiser med top
500 g skyr
1 bundt purløg
1 bakke karse
saften af 1 lime
1 spsk. agavesirup (el. honning)
Fremgangsmåde
Minirullerne tilberedes efter anvisning på æsken.
Skyl radiserne og bibehold de pæneste blade på.
Klip karse, skær purløg fint og bland urterne i skyren. Smag til med agavesirup og limesaft.
Anret minirullerne dekorativt med de friske radiser og skyr-dip.
Skyl radiserne og bibehold de pæneste blade på.
Klip karse, skær purløg fint og bland urterne i skyren. Smag til med agavesirup og limesaft.
Anret minirullerne dekorativt med de friske radiser og skyr-dip.