Veggie Burger i wrap med sauce tartare
4 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne nemme opskrift på en nærende og frisk veggie-wrap. I opskriften får du en lun Veggie burger med sprøde rødløg, grøn salat og cheddarost. Som det cremede element og prikken over i’et får veggie-wrappen selskab af en hjemmelavet sauce tartare med masser af hakkede cornichoner, kapers, grov sennep og friske krydderurter. Perfekt til den lette frokost eller madpakken.

Ingredienser

4 stk. Veggie Burger
4 skiver cheddarost
4 tortilla pandekager
1 rødløg – i tynde skiver
100 g blandet salat
lidt madolie

Sauce tartare:
½ dl. cremefraiche
½ dl. mayonnaise
1 spsk. hakkede cornichoner (syltet agurk)
½ spsk. hakket kapers
½ spsk. sennep – gerne grov
½ citron og lidt hakket krydderurter. f.eks. purløg, persille, estragon, kørvel

Fremgangsmåde

Veggie Burgerne tilberedes efter anvisning på æsken. De sidste 5 min. af tilberedningstiden tilføjes osteskiverne på burgerne til de er smeltet.

Sauce tatare:
Bland creme fraiche med mayo, de hakkede cornichoner, kapers og sennep. Smag til med citronsaft, og bland med de hakkede krydderurter.

Varm tortillapandekagerne og fyld dem med burgerne bygget op med salat, rødløg og sauce tartare.

Produkt i opskrift

Veggie Burger
OKSEKØD & GRØNSAGER