Veggie Burger med grydestegt spidskål, salatost og kapersvinaigrette
2 pers.
25-30 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne lækre og nemme opskrift på vores veggie-burger med grydestegt spidskål, cremet salatost og en frisk og syrlig kapersvinaigrette. Retten er utrolig hurtig at bikse sammen, og den fungerer perfekt som et vegetarisk indslag i den ugentlige madplan. Veggie-burgeren er lavet på gulerødder, løg og ærter, som giver retten en let sødlig og krydret smag. Retten er perfekt til den hurtige aftensmad. Velbekomme!
Ingredienser
4 stk. Veggie Burger
1 spidskål eller 2 mini
50 g salatost
Kapervinaigrette:
50 g grofthakkede kapers
1 skalotteløg – finthakket
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. dijon sennep
6 spsk. rapsolie
2 spsk. persille -grofthakket
1 spidskål eller 2 mini
50 g salatost
Kapervinaigrette:
50 g grofthakkede kapers
1 skalotteløg – finthakket
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. dijon sennep
6 spsk. rapsolie
2 spsk. persille -grofthakket
Fremgangsmåde
Veggie burgerne tilberedes efter anvisning på æsken. Spidskål deles i 2 eller 4 stykker på langs.
De steges i en gryde med låg på snitfladen i halv olie og lidt smør – i ca. 5-10 min. ved jævn varme.
Vinaigrette: Bland sennep og eddike og pisk efterfølgende olien i. Røres til sidst med kapers, persille og løg. Anret det hele på en tallerken og drys med smulder af salatosten. Værsgo’.
De steges i en gryde med låg på snitfladen i halv olie og lidt smør – i ca. 5-10 min. ved jævn varme.
Vinaigrette: Bland sennep og eddike og pisk efterfølgende olien i. Røres til sidst med kapers, persille og løg. Anret det hele på en tallerken og drys med smulder af salatosten. Værsgo’.