Veggie Burger med spejlæg og indbagt laks en papilotte
4 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv og hele familien med denne lækre og nemme opskrift på vores Veggie Burger med spejlæg og laks en papilotte. Til Veggie Burgeren og den indbagte laks får du også bagte rodfrugter som gulerødder og pastinakker, der giver retten både nærig og en smule sødme. Som prikken over i’et på retten får du et lækkert spejlæg. Servér retten enten som aftensmad eller frokost. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Veggie Burger
4 æg
4 stykker laks a 150 gram.
300 g rodfrugter. f.eks. gulerod, pastinak, porrer
50 g smør
4 spsk. vand
1 citron
lidt hakket persille
4 stykker stanniol og bagepapir á 20 x 20 cm.

Fremgangsmåde

Skær rodfrugterne i strimler. Lig de 4 stykker stanniol ud på et bord, placér bagepapir ovenpå hvert stykke stanniol. Fordel rodfrugterne i en lille bunke på hvert stykke stanniol/bagepapir. Fordel laks, smør, persille og vand på rodfrugterne og krydr. Luk hver portion til små pakker – sørg for de er lukket godt. Kom pakkerne i ovnen samtidig med Veggie Burgerne som tilberedes efter anvisning på æsken. Lav 4 spejlæg, og fordel dem på grøntsagsbøfferne. Server grøntsagsbøfferne med indholdet fra pakkerne - bibehold eventuelt laksen i de små pakker som en lille overraskelse ved servering.

Produkt i opskrift

Veggie Burger
OKSEKØD & GRØNSAGER