Classic forårsruller til pande
15 min.
8 stk.

Beskrivelse

Forårsruller med oksekød til pande fra Daloon er klassikeren over dem alle. Classic forårsruller til pande fra Daloon er det produkt som startede hele forårsrulleeventyret for grundlæggeren af Daloon, Sai-Chiu Van i starten af 1960’erne.

Classic forårsruller til pande fra Daloon består af en knasende sprød dej fyldt med hvidkål, oksekød og varme krydderier. Forårsrullerne kan med fordel spises med en sprød nudelsalat og en lækker spicy dip.
Ingredienser: Hvidkål (47 %), HVEDEMEL, vand, champignon (4 %), Oksekød (3 %), tekstrureret hvedeprotein (HVEDEGLUTEN, HVEDEMEL (ammoniseret karamel)), umodificeret majsstivelse, sojasauce (vand, SOJABØNNER, salt, HVEDEMEL), rapsolie, vallepulver (fra MÆLK), modificeret majsstivelse, løg (1 %), salt, oksebouillon (oksekød, vand, salt), ÆGGEPULVER, hvidløg, glucosesirup, kødekstrakt, sojasaucepulver (SOJABØNNER, HVEDE, salt), stabilisator (xanthangummi), løgpulver, gærekstrakt, krydderiekstrakter (indeholder SELLERI).
Næringsværdi pr. 100 g

Energi …………………………………533 KJ/127 kcal
Fedt ……………………………………..2,4 g
heraf mættede fedtsyrer ……..0,5 g
Kulhydrat …………………………..20,7 g
Heraf sukkerarter…………………1,9 g
Kostfibre………………………………1,9 g
Protein…………………………………4,5 g
Salt………………………………………1,0 g
Pande: Forårsruller steges i 2-3 spsk. olie ved jævn varme i ca. 15 min. Rullerne vendes hyppigt.
Friture 180 ˚C: Forårsrullerne steges i frituregryden 9-10 min. Steg 3-4 stykker ad gangen imens der holdes fuld varme på gryden.
Airfryer: 4 stk. forårsruller: 200 ˚C. ca. 16 min. Pensl rullerne med olie før de lægges i Airfryeren. Indstil tid og temperatur. Under tilberedningen vendes rullerne 3-4 gange og pensles med lidt olie.