Ingredienser: Hvidkål (47 %), HVEDEMEL, vand, champignon (4 %), Oksekød (3 %), tekstrureret hvedeprotein (HVEDEGLUTEN, HVEDEMEL (ammoniseret karamel)), umodificeret majsstivelse, sojasauce (vand, SOJABØNNER, salt, HVEDEMEL), rapsolie, vallepulver (fra MÆLK), modificeret majsstivelse, løg (1 %), salt, oksebouillon (oksekød, vand, salt), ÆGGEPULVER, hvidløg, glucosesirup, kødekstrakt, sojasaucepulver (SOJABØNNER, HVEDE, salt), stabilisator (xanthangummi), løgpulver, gærekstrakt, krydderiekstrakter (indeholder SELLERI).
Næringsværdi pr. 100 g
Energi …………………………………533 KJ/127 kcal
Fedt ……………………………………..2,4 g
heraf mættede fedtsyrer ……..0,5 g
Kulhydrat …………………………..20,7 g
Heraf sukkerarter…………………1,9 g
Kostfibre………………………………1,9 g
Protein…………………………………4,5 g
Salt………………………………………1,0 g
Pande: Forårsruller steges i 2-3 spsk. olie ved jævn varme i ca. 15 min. Rullerne vendes hyppigt.
Friture 180 ˚C: Forårsrullerne steges i frituregryden 9-10 min. Steg 3-4 stykker ad gangen imens der holdes fuld varme på gryden.
Airfryer: 4 stk. forårsruller: 200 ˚C. ca. 16 min. Pensl rullerne med olie før de lægges i Airfryeren. Indstil tid og temperatur. Under tilberedningen vendes rullerne 3-4 gange og pensles med lidt olie.