Bønnespirer (19%), hvidkål (19%), HVEDEMEL, vand, oksekød (9%) (okseinderlår 7,2%, oksebryst 1,8%), rapsolie, gulerødder (5%), porrer (4%), HVEDESTIVELSE, dextrin, salt, majsstivelse, bouillon (grøntsagsekstrakter (gulerod, porre, løg, hvidløg), salt, solsikkeolie, krydderiekstrakter), løg, oksekødsbouillon (oksekød, bouillon, salt), sukker, ÆGGEPULVER, citrusfibre, persille, hvidløg, emulgator (SOJALECITHIN), krydderier, hævemiddel (natriumhydrogencarbonat, dinatriumdiphosphat), løgpulver, gulerodsekstrakt.
Næringsværdi pr. 100 g
Energi - 177 Kcal / 741 kJ
Fedt - 7,2 gram
heraf mættet fedt - 1,0 gram
Kulhydrater - 22 gram
heraf sukkerarter - 1,6 gram
Protein - 5,0 gram
Salt - 0,99 gram
Varmluftsovn: Forårsrullerne lægges på bagepapir. 225 ˚C i 17-18 min.
Grill: Forårsrullerne lægges på risten. De frosne ruller grilles i ca. 14-16 min. ved indirekte varme.