Soufflé med blomkål i hotdogs med råsyltet blomkål og urte-remo
10 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Prøv denne nemme og utroligt velsmagende opskrift på en rigtig klassiker i en ny og moderne version! Prøv vores klassiske Soufflé med blomkål i hotdogs med råsyltet blomkål og urte-remo.

Retten kan med fordel suppleres af en sprød salat med sæsonens grønt og en krydret oliedressing.

Opskriften er perfekt til en varm, dansk sommerdag på kantinens frokostbuffet som byg-selv hotdog eller som portionsanretning.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Souffle med blomkål
10 fuldkorns hotdogs brød

Urte-remoulade:
½ blomkål
1 lille bundt bredbladet persille
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. cremefraiche
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. karry
½ tsk. honning
½ spsk. kapers
2 fintsnittede forårsløg
½ citron
Salt og peber

Fremgangsmåde

Soufflérne med blomkål tilberedes efter anvisning på posen.
Halvdelen af blomkålen og persillen blendes groft med kapers. Vendes efterfølgende i mayonnaise med forårsløg. Smages til med sennep, karry, honning, citronsaft, salt og peber.
Den anden halvdel af blomkålen deles i små buketter, og snittes evt. fint. Vendes i citronsaft med lidt salt og lidt persille.
Lun hotdog brød, og fyld op med skiver af lun blomkålssoufflé, urte-remo og pynt af de råsyltede blomkålsbuketter.

Tips!
Supplér eventuelt fyldet med lidt ristede nødder og/eller lækre sprøde spirer

Produkt i opskrift

Soufflé med blomkål