Tærte med porre, selleri, ost og gulerødder
40 min.
20 stk.

Beskrivelse

Daloons vegetariske Grøntsagstærte fra Daloon er består af en lækker sprød bund med fyld af porrer, gulerødder, selleri toppet med ost.
Daloons Grøntsagstærte er nemme at tilberede og kan tilberedes direkte fra frost. Grøntsagstærten kan enten tilberedes i en varmluftsovn ved 180 grader i ca. 35 min. eller i en konvektomat ved 180 grader i ca. 35-40 min.
Grøntsagstærten passer perfekt til de kødfrie dage i kantinen og kan nemt portionsanrettes eller serveres direkte på kantinens buffet med lækre salater og dressinger.



HVEDEMEL, MÆLK, porrer* 12,8%, ÆG, HYTTEOST, vand, gulerødder* 6,4%, selleri, 6,4%, emmenthal OST, rapsolie, LAKTOSE og MÆLKEPROTEIN, modificeret majsstivelse, dextrose, salt SKUMMETMÆLKSPULVER, naturlig peberaroma, muskatnød, melbehandlingsmiddel: L-cystein. Kan indeholde spor af: KREBSDYR, bløddyr, fisk, sennep, SOJABØNNER, NØDDER. *Porre, gulerødder, SELLERI: Oprindelse EU.
Næringsværdi pr. 100 g

Energi - 193 Kcal / 811 kJ
Fedt - 7,4 gram
heraf mættet fedt - 2,2 gram
Kulhydrater - 23,8 gram
heraf sukkerarter - 4,2 gram
Protein - 6,6 gram
Salt - 0,8 gram
Varmluftsovn: 180 ˚C ca. 40 min.
Konvektomat: 180 ˚C ca. 40 min.